Pennut

Olemme kasvattaneet noin yhden pentueen vuodessa, koska haluamme paneutua jokaiseen pentueeseen '110-prosenttisesti'. Tässä harrastuksessamme haluamme olla varmoja siitä, että jokainen pentu saa parhaan mahdollisen lähtökohdan elämälleen. Ensimmäinen Sideways-pentue syntyi 1.2.1995. Lisää tietoa pentueistamme ja meistä kasvattajista omilla sivuillaan, jotka tosin tällä hetkellä hiukan vajaat...

Sideways-pennut lähtevät uusiin koteihin n.8 viikon iässä ja ovat silloin eläinlääkärin tarkastamia ja terveeksi todettuja. Luovutusikään mennessä pennut on sirutettu, madotettu neljä kertaa sekä tietysti rekisteröity Suomen kennelliitossa. Liitämme aina kasvattimme omistajan vuodeksi Suomen cavalier kingcharlesinspanieliyhdistykseen, ellei hän ole jäsen jo entuudestaan. Mukaansa pennut saavat paljon rakkautta ja huolenpitoa, kasvattajan jatkuvan tuen sekä suuren määrän kirjallista informaatiota pennun ja aikuisen koiran hoidosta. Pentujen mukana tulee myös pentupakkaus, jossa mm. pennulle tuttua ruokaa.

Pentujen tulevien omistajien kanssa käydään yksityiskohtaisesti läpi niin kauppakirja kuin pennunhoito-ohjeetkin. Tämä tapahtuu yleensä keittiössämme, kahvikupposen äärellä ilman kiirettä.

Pentumme kasvavat perheympäristössä ja tottuvat luonnollisesti elämään osana perhettämme. Yksikään koiristamme ei asu kennelissä/erillisessä koirille tarkoitetussa tilassa tai huoneessa. Pentujen tuleviin omistajiin olemme tutustuneet jo sähköpostitse tai puhelimitse ennen myyntipäätöksiä ja meille on tärkeää tavata ihmiset jotka ovat kiinnostuneet pennuistamme. Emme ota vastaan varauksia pennuista ennen niiden syntymää, vaan otamme muistiin kiinnostuneiden ihmisten yhteystiedot ja palaamme asiaan mahdollisten pentujen synnyttyä. Tutustumme kuitenkin mielellämme ihmisiin sähköpostitse, puhelimitse tai ihan paikan päällä - koiriimme saa toki tulla tutustumaan ennen pentujen syntymääkin - ota yhteyttä.

Meille on kaikkein tärkeintä, että pentu saa rakastavan ja hyvän kodin, jossa se saa viettää onnellisena koirana koko elämänsä. Perheen ja pennun kiinnostusten mukaan tuemme harrastusten parissa ja haluaisimmekin nähdä kasvattejamme mm. kotonamme vierailuilla ja kuulumisia vaihtamassa, virallisissa terveystarkastuksissa, yhdistyksen tapahtumissa ja vaikka näyttelyissä. Meitä kiinnostaa aina kuulla miten kasvateillamme menee. Emme kasvata näyttelykoiria, vaan tavoitteenamme on jalostaa rotua niin terveyden, luonteen kuin ulkoistenkin rotuominaisuuksien osalta.

Jalostusmateriaalina käyttämämme koirat ovat terveystarkastettuja ja terveitä. Pyrimme usein käyttämään jo hieman vanhempia jalostusuroksia, joilla on edelleen terveys kunnossa sekä näyttöä jälkeläisten osalta. Olemme olleet onnekkaita narttulinjamme kanssa, kantanarttumme eläessä melkein 16 vuotiaaksi. Lisää Honeysta omalla sivullaan. Honeyn jälkeläisiä meillä on nyt jo monta hunajaista sukupolvea. Sijoitamme yleensä pentueistamme lupaavimman narttupennun yhteistyökykyiseen ja aktiiviseen perheeseen Turun lähettyville. - Suuri kiitos onnistuneesta yhteistyöstä kaikille sijoituskodeillemme vuosien varrelta!

Jos olet kiinnostunut kasvatustyöstämme tai jostain siihen liittyvästä, ota yhteyttä - vastaamme ja autamme erittäin mielellämme. - Tällä hetkellä (2014) on kasvatuksemme tauolla.

Pentuesuunnitelmat

Viimeisimmät uutiset

Edelliset pentueet